Omgevingsvergunning woning Populier 3 te Kaatsheuvel

Logo Loon op Zand

Burgemeester en wethouders van de gemeente Loon op Zand maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 en artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht op 28 mei 2019 een omgevingsvergunning hebben verleend voor het realiseren van een woning met kapsalon aan huis op het perceel Populier 3 te Kaatsheuvel (ten noorden van het perceel Erasstraat 13 en direct ten zuiden van het woningbouwproject Westwaard), kadastraal bekend: gemeente Loon op Zand, sectie P nummer 1295 (voorheen nummers 1268 en 1271).

Ten opzichte van de ontwerp omgevingsvergunning zijn de afmetingen van de kapsalon aan huis in de verleende omgevingsvergunning inbeperkt. De kapsalon aan huis is vergund voor (maximaal) 25 m². In de ontwerp omgevingsvergunning bedroeg deze kapsalon nog 31 m².

De omgevingsvergunning is verleend voor de activiteiten ‘Bouwen’, ‘Uitrit aanleggen of veranderen’ en ‘Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’, vergunningnummer: UV20181280.

Vergunning inzien

U kunt de vergunning inzien. Dit geldt ook voor de stukken die daar bij horen. U kunt terecht in Het Klavier, Anton Pieckplein 1 te Kaatsheuvel. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 0416-289111 of bij de informatiebalie in Het Klavier. Ook kunt u de stukken bekijken via www.loonopzand.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl (plannummer: NL.IMRO.0809.OVPopulier3-VA01).

Beroep

Tegen de vergunning kan binnen 6 weken na de dag van verzending van het besluit aan de aanvrager (28 mei 2019) beroep worden ingesteld door:

- belanghebbenden die op tijd een zienswijze hebben gegeven over het besluit;

- belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze in te dienen;

- iedere belanghebbende, als het beroep is gericht tegen de aanpassingen in de omgevingsvergunning ten opzichte van het ontwerp omgevingsvergunning. 

Stuur uw beroepsschrift naar:

Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht

Postbus 90006

4800 PA Breda. 

Een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Als u dit wenst kunt u, tegelijk met de indiening van uw beroepschrift, een voorlopige voorziening aanvragen bij de rechtbank. 

Wilt u meer Informatie?

Neem dan contact op met G. van de Vrande van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Hij is bereikbaar via telefoonnummer: 0416-289342, of e-mail: g.vrande@loonopzand.nl.

Naar boven