Ontwerpbestemmingsplan Langelille – Recreatiepark De Driesprong

Logo Weststellingwerf

Burgemeester en wethouders maken bekend dat voor het ontwerpbestemmingsplan Langelille – Recreatiepark De Driesprong is opgesteld. Het plan maakt een herontwikkeling mogelijk op het recreatiepark op adres Lemsterweg 20 te Langelille. Ter vervanging van stacaravans worden 50 recreatiewoningen gebouwd en wordt het terrein opnieuw ingedeeld. De ontwikkeling vindt plaats binnen het bestaande terrein direct ten noorden van het Krompad en ten westen van de Lemsterweg. Aan de westzijde vormt rivier De Tsjonger de grens. Het plan is het vervolg op de planontwikkeling aan de zuidzijde van deze weg, waar nu strandstudio’s en recreatiewoningen zijn gerealiseerd en ook nog worden gebouwd.

Procedure

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van woensdag 4 juni 2019 tot en met dinsdag 16 juli 2019 ter inzage op het gemeentehuis, Griffioenpark 1, 8471 KR te Wolvega. Ook kunt u het plan raadplegen via www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan identificatie nummer is: NL.IMRO.0098.BPDeDriesprong2018-OW01

Zienswijze

Tijdens de terinzagelegging kan iedereen zijn mening geven op het plan. Uw zienswijze kunt u schriftelijk sturen aan Gemeente Weststellingwerf, College van burgemeester en wethouders, Postbus 60, 8470 AB WOLVEGA. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken door te bellen met 140561.

De Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State behandelt een beroep tegen een vastgesteld bestemmingsplan meestal alleen als de indiener van dat beroep ook een zienswijze indiende tegen het ontwerp bestemmingsplan.

 

Naar boven