Bestemmingsplan: Bronckhorst Landelijk gebied, correcties diverse locaties

Logo Bronckhorst

Het ontwerpbestemmingsplan Correctieve herziening Landelijk gebied Bronckhorst en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 6 juni 2019 t/m 17 juli 2019 voor een ieder ter inzage.

Het plan bevat correcties voor acht locaties uit het plan Landelijk gebied Bronckhorst. Met deze correctie wordt uitvoering gegeven aan de uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van 27 maart 2019. De correctieve herziening betreft de volgende locaties:

Bielemansdijk 22 Halle, Eldrikseweg 16-18 Laag-Keppel, Eldrikseweg naast 17 Laag-Keppel, Gazoorweg 4 Vorden, Heideweversweg 4-4a-4b Hengelo, Joostinkweg 12 Vorden, Pluimersdijk 25 Halle en Scharfdijk 2-2a Hengelo.

U kunt het plan op de volgende manieren inzien:

 

  • 1.

    digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan bestaat uit diverse technische bestanden. Deze kunt u downloaden via http://ruimtelijkeplannen.bronckhorst.nl (werkt alleen als u over een gml-viewer beschikt).

  • 2.

    op papier tijdens de openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Bent u op de genoemde tijden niet in de gelegenheid de stukken in te zien, dan kunt u een afspraak maken via ons centrale telefoonnummer (0575) 75 02 50. 

    Zienswijze indienen?

    Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad.

Naar boven