Ontwerp omgevingsvergunning Eiteren 32, 34, 36, 38, 40 en Prins Clauskade 1 t/m 12 IJsselstein

Logo IJsselstein

Burgemeester en wethouders van IJsselstein maken bekend dat bovengenoemde ontwerp omgevingsvergunning met ingang van dinsdag 11 juni 2019 voor iedereen ter inzage ligt.

Ontwerp omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning maakt de bouw van 12 rijwoningen aan de Prins Clauskade en 5 geschakelde woningen aan Eiteren mogelijk. Het bouwplan wijkt op onderdelen af van het geldende bestemmingsplan ‘Oranje Nassaukades – Eiteren’. Met name de verkaveling wijkt af van het bestemmingsplan. Ook is de nokhoogte van de geschakelde woningen hoger dan de maximale nokhoogte van het bestemmingsplan.

 

Het aanleggen van de fietsstraat Eiteren maakt GEEN onderdeel uit van deze omgevingsvergunning.

Zienswijzen

Met ingang van dinsdag 11 juni 2019 ligt de ontwerp omgevingsvergunning inclusief bijbehorende stukken gedurende 6 weken (tot en met maandag 22 juli 2019) ter inzage bij de publieksbalie van het stadskantoor Overtoom 1 te IJsselstein (geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur en op woensdag en vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur). Tevens is het plan digitaal raadpleegbaar via de nationale website www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0353.EiterenPCK-ON01).

 

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over de  ontwerp omgevingsvergunning naar voren brengen. Schriftelijke reacties (niet per e-mail) kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente IJsselstein, p/a Omgevingsdienst Regio Utrecht, postbus 13101, 3507 LC Utrecht, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerp omgevingsvergunning Eiteren en Prins Clauskade’. Voor het indienen van een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met mevrouw S. Tijdink van de Omgevingsdienst regio Utrecht via 088 022 50 00. Zienswijzen over de aanleg van de fietsstraat worden niet in behandeling genomen.

 

IJsselstein 10 juni 2019

Burgemeester en wethouders van de gemeente IJsselstei

Naar boven