Kennisgeving voornemen en inspraak voorontwerpbestemmingsplan Julianastraat/Prins Bernhardlaan, Berkel en Rodenrijs, Lansingerland

Logo Lansingerland

De gemeente stelt een nieuw bestemmingsplan op voor het project Julianastraat/Prins Bernhardlaan in Berkel en Rodenrijs met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0194. Burgemeester en wethouders van Lansingerland geven overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) kennis van dit voornemen.

 

Het plangebied is gelegen aan de Julianastraat en Prins Bernhardlaan, aan de noordoostzijde van het centrum in de kern Berkel en Rodenrijs. Globaal wordt het plangebied begrensd door:

  • -

    de bestaande woonbebouwing aan de Oranjestraat aan de noordzijde;

  • -

    de Prins Bernhardlaan en de naastgelegen watergang aan de oostzijde;

  • -

    bestaande appartementen, een zalencentrum en voorzieningen aan de Ds. Van Koetsveldstraat aan de zuidzijde; en,

  • -

    bestaande woonbebouwing aan de Julianastraat aan de westzijde.

 

Het bestemmingsplan Julianastraat/Prins Bernhardlaan biedt het planologisch-juridisch kader voor het vervangen van 50 bestaande eengezinswoningen door 37 eengezinswoningen en 36 appartementen. De appartementen worden in maximaal 3 lagen gebouwd.

 

 

Inspraak

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat met ingang van 29 mei tot en met 25 juni 2019 het voorontwerpbestemmingsplan Julianastraat/Prins Bernhardlaan met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0194 voor iedereen ter inzage ligt.

 

 

U kunt het plan inzien:

  • -

    via ruimtelijkeplannen.nl {https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/#!/idn/NL.IMRO.1621.BP0194-VONT}.

  • -

    via Ruimtelijke plannen Lansingerland {http://1621.ropubliceer.nl/}

 

U kunt schriftelijk inspreken gedurende de termijn van terinzagelegging. Een schriftelijke reactie (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van burgemeester en wethouders, afdeling RO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. inspraakreactie BP0194/02.

Als u een nadere toelichting wenst op de betreffende stukken, dan kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Naar boven