Informatiebijeenkomst evenemententerrein Develpark

Logo Zwijndrecht

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht maken bekend dat een nieuw bestemmingsplan in voorbereiding is voor een deel van het Develpark. Het voornemen bestaat uit het planologisch vastleggen van een evenemententerrein voor eenmalige en jaarlijks terugkerende evenementen.

Om dit evenemententerrein juridisch-planologisch mogelijk te maken, is een herziening van het bestemmingsplan nodig. Nog niet alle uitgangspunten van het bestemmingsplan liggen vast. Als u zich aanmeldt voor de klankbordgroep, kunt u in samenspraak met andere omwonenden, gebruikers van het park, wijkplatforms en de gemeente de uitgangspunten bepalen.

Op donderdag 6 juni 2019 van 17.00 tot 20.00 uur vindt een informatiebijeenkomst plaats in de kantine van de Develhal (Parklaan 5). U kunt tijdens deze bijeenkomst vrij binnenlopen en u heeft ruim de mogelijkheid om met medewerkers van de gemeente, de Omgevingsdienst en een ruimtelijk adviesbureau door te praten over het plan. Ook kunt u zich tijdens deze avond aanmelden voor de klankbordgroep.

Omdat het bestemmingsplan nog in voorbereiding is, worden nu geen stukken ter inzage gelegd en kunnen op dit moment geen zienswijzen naar voren worden gebracht. Het ontwerpbestemmingsplan wordt naar verwachting in het najaar van 2019 gepubliceerd. In de advertentie die wij dan in verband daarmee zullen publiceren, vermelden wij waar het bestemmingsplan is in te zien en binnen welke termijn zienswijzen bij de gemeenteraad naar voren kunnen worden gebracht.

Zwijndrecht, 29 mei 2019

 

Naar boven