Vooraankondiging bestemmingsplan Halderberge

Logo Halderberge

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van de gemeente Halderberge kennis dat zij een bestemmingsplan voorbereiden.

Directe aanleiding voor een bestemmingsplan aan de Oudendijk en Maximalaan in Oud Gastel is het voornemen van de initiatiefnemer om 3 grondgebonden woningen te realiseren, daar waar de geldende bouw- en gebruiksregels dit niet toestaan.

Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro wordt hier gemeld dat nog geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en dat er geen stukken ter visie worden gelegd. Ook is het niet mogelijk voor onafhankelijke instanties advies uit te brengen over het voornemen.

Naar verwachting is het ontwerpbestemmingsplan op korte termijn gereed en zal deze ter visie worden gelegd voor een ieder ten behoeve van het indienen van zienswijzen. Hierover volgt een publicatie in de Halderbergse Bode, de Staatscourant en langs elektronische weg (www.ruimtelijkeplannen.nl).

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de heer hr. J. Tigges van de gemeente Halderberge.

 

Oudenbosch, 29 mei 2019

Naar boven