Herhaling vastgesteld gewijzigd bestemmingsplan Heuvel 11 en 13 Hoogeloon

Logo Bladel

 

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat zij ontheffing verlenen voor een hogere geluidsbelasting, als bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder ter plaatse van Heuvel 11 en 13 Hoogeloon. Dit als gevolg van weg-verkeerslawaai afkomstig van de weg Heuvel. Uit het akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai Heuvel 11 en 11a Hoogeloon (kenmerk 1708/071/SH-01, datum 14 september 2017, opgesteld door Tritium Advies) blijkt dat de geluidsbelasting op de te toetsen gevels maximaal ten hoogste 53 dB bedraagt ten gevolge van het verkeer op de Heuvel.

 

Dit besluit is onderdeel van het bestemmingsplan “Heuvel 11 en 13 Hoogeloon”. Het gewijzigde vastgestelde bestemmingsplan ligt inclusief bijbehorende stukken van 24 april tot en met dinsdag 4 juni 2019 ter inzage bij het Klantcontact Centrum (KCC) in het gemeentehuis. U kunt de stukken ook inzien via www.bladel.nl/bestemmingsplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728.BPG0043Heuvel1113-VAST.

 

Beroep

Gedurende de terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door:

- degene die een zienswijze heeft ingebracht én belanghebbend is;

- een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

- iedere belanghebbende, voor zover het beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling van het plan heeft aangebracht in het plan.

 

Het instellen van beroep is mogelijk gedurende de terinzagelegging tot en met dinsdag 4 juni 2019. Het beroepschrift moet worden gestuurd naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 5 juni 2019. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep heeft ingesteld kan bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State om voorlopige voorziening vragen. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Voor meer informatie over dit bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de heer M.J.W. Snoeren van de afdeling Ontwikkeling (telefoonnummer 0497-361636).

 

Naar boven