Vastgestelde bestemmingsplanwijziging “Inpassingsplan Tuinbouw Bommelerwaard wijziging 2018, H.C. de Jonghweg 21’ (BP1179), Maasdriel

Logo Maasdriel

Het college heeft de bestemmingsplanwijziging op 9 april 2019 vastgesteld. De bestemmingsplanwijziging maakt het mogelijk om een hoveniers- en boomverzorgingsbedrijf te vestigen op het perceel H.C. de Jonghweg 21 te Rossum (kadastraal bekend gemeente Rossum, sectie E, nummer 266).

Het ontwerp-bestemmingsplan heeft voor zienswijze ter inzage gelegen onder de titel ‘Buitengebied wijziging 2018, H.C. de Jonghweg 21’. Het betreft echter een wijziging van het inpassingsplan Tuinbouw Bommelerwaard. De titel is ambtshalve aangepast naar ‘Inpassingsplan Tuinbouw Bommelerwaard wijziging 2018, H.C. de Jonghweg 21’. aanpassing. De codering en het nummer blijven hetzelfde.

Inzien

Van 30 mei tot en met 10 juli 2019 ligt het wijzigingsplan en de daarbij horende stukken tijdens de openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

U kunt het wijzigingsplan ook vinden op

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0263.BP1179-VG01

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://maasdriel.digitaleplannen.nl/plannen/NL.IMRO.0263.BP1179-/NL.IMRO.0263.BP1179-VG01

 

Reageren

Tijdens de inzagetermijn kan door belanghebbenden beroep tegen het vastgestelde wijzigingsplan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

  • 1.

    door diegenen die tijdig een zienswijze hebben ingediend op het ontwerp wijzigingsplan

  • 2.

    tegen wijzigingen die bij de vaststelling in het wijzigingsplan zijn aangebracht

  • 3.

    door hen die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders in te dienen.

Het beroep kunt u richten aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA 's GRAVENHAGE.

Als u bevoegd bent beroep in te stellen kunt u naast het indienen van een beroepschrift een voorlopige voorziening aanvragen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Als van deze mogelijkheid gebruik wordt gemaakt, treedt het wijzigingsplan niet in werking voordat over een voorlopige voorziening is beslist. Voor het indienen van beroep en het aanvragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar de heer B. van Avezaath.

Kerkdriel, 29 mei 2019

Naar boven