Kennisgeving ontwerpbesluit omgevingsvergunning Platform Q10-A-06, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

De Minister van Economische Zaken en Klimaat maakt bekend:

Op 12 februari 2019 heeft Tulip Netherlands Offshore B.V. te ‘s Gravenhage, een aanvraag ingediend om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. De aanvraag heeft betrekking op het platform Q10-A-06.

De vergunningaanvraag betreft de activiteit veranderen van een inrichting genaamd platform Q10-A-06. Er zal een zesde (proef)boring worden uitgevoerd op nagenoeg dezelfde locatie als de reeds uitgevoerde vijf boringen. Als de boring succesvol is dan zal de put worden aangesloten op de bestaande winningsinstallatie.

De Minister is voornemens de gevraagde vergunning te verlenen.

De ontwerpbeschikking, de aanvraag en de andere relevante stukken liggen met ingang van 31 mei 2019 gedurende 6 weken ter inzage bij het Informatiecentrum van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Bezuidenhoutseweg 73, te Den Haag. Inzage is mogelijk op werkdagen tijdens kantooruren.

Tot en met 11 juli 2019 kan een ieder zienswijzen met betrekking tot de ontwerpbeschikking schriftelijk of mondeling kenbaar maken aan:

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

DG voor Klimaat en Energie, Directie Warmte en Ondergrond

t.a.v. dhr. K. van den Hoff (tel. 070-3796220)

Postbus 20401

2500 EK DEN HAAG

Ook voor inlichtingen kunt u zich wenden tot dhr. mr. K. van den Hoff (tel. 070 – 3796220) van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven