Terinzagelegging gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Achthoven 60/60a, Lexmond’

Logo Vijfheerenlanden

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vijfheerenlanden maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Achthoven 60/60a, Lexmond’ ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan voorziet in de wijziging van de bestemming van de voormalige (dubbele) bedrijfswoning naar burgerwoning op het perceel Achthoven 60/60a te Lexmond.

 

Het bestemmingsplan kan vanaf vrijdag 31 mei 2019 gedurende zes weken tijdens kantooruren worden ingezien in de centrale hal van het Stadhuis aan de Voorstraat 30 te Vianen.

De documenten zijn in te zien bij de balie en via de publiekscomputer in de centrale hal. De ter inzage liggende stukken kunnen eveneens worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het digitale identificatienummer van het bestemmingsplan is: NL.IMRO.0707.BPLMDAchthoven60-VA01.

 

Binnen de termijn van zes weken met ingang van de bovengenoemde datum kan beroep tegen het raadsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage door belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze hebben kunnen indienen. Tevens kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden tegen wijzigingen die de raad bij de vaststelling van het bestemmingsplan in het ontwerp heeft aangebracht.

In geval van onverwijlde spoed, kunnen voornoemde belanghebbenden tijdens de beroepstermijn de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overlegd. Voor de behandeling van een beroepschrift moet griffierecht worden betaald.

 

Ingevolge artikel 3.8, vijfde lid van de Wet ruimtelijke ordening treedt het besluit in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Indien echter bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan als bedoeld in artikel 8.4 van de Wet ruimtelijke ordening, treedt het besluit pas in werking nadat op het verzoek is beslist.

 

Vijfheerenlanden, 29 mei 2019

Naar boven