Voorontwerp bestemmingsplan Raadhuisstraat 15-19 te Alphen

Logo Alphen-Chaam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam hebben in haar vergadering besloten het voorontwerp van het bestemmingsplan ‘Raadhuisstraat 15-19 te Alphen’ ter inzage te leggen. Dit voorontwerp bestemmingsplan betreft het realiseren van tien appartementen en twee commerciële ruimtes. Het voorontwerp bestemmingsplan met bijbehorende bestanden, met als IMRO-nummer NL.IMRO.1723.BPraadhuisstr15-VO01, is digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Eenieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke inspraakreactie in te dienen. Het voorontwerp bestemmingsplan Raadhuisstraat 15-19 te Alphen ligt met ingang van 28 mei 2019 tot en met 8 juli 2019 voor 6 weken ter inzage.Uw inspraakreactie moet binnen deze termijn zijn ontvangen. U kunt uw schriftelijke inspraakreactie kenbaar maken aan het college van de gemeente Alphen-Chaam, postbus 3, 5130 AA te Alphen.

 

Het voorontwerp bestemmingsplan ligt gedurende bovengenoemde periode tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentekantoor te Alphen. Indien u gebruik wilt maken van deze inzage mogelijkheid dient u een afspraak te maken met de frontoffice. U kunt online een afspraak maken via www.alphen-chaam.nl, door te bellen naar ons algemene nummer 14013 of per mail naar info@alphen-chaam.nl. Tevens is het plan raadpleegbaar via de website www.alphen-chaam.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor specifieke vragen dient een afspraak te worden gemaakt met de behandelend medewerker, de heer Berger, bereikbaar via tel.: 088-3821614.

 

Voor geïnteresseerden houdt de initiatiefnemer een inloopavond over het voorontwerp bestemmingsplan op 5 juni 2019 in de Belhamel (Raadhuisstraat 13 in Alphen). Deze bijeenkomst begint om 18:30 uur. U bent van harte welkom.

Naar boven