Ontwerp omgevingsvergunning voor het realiseren van een opslagruimte met kantoor op de verdieping op de locatie Noordpad 7, in Schagen

Logo Schagen

Burgemeester en wethouders van Schagen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de ontwerp-omgevingsvergunning voor het realiseren van een opslagruimte met kantoor op de eerste verdieping op de locatie Noordpad 7 in Schagen, kadastraal bekend gemeente Schagen, sectie A, nummer 4320, vanaf 24 mei 2019 ter inzage liggen.

Ter inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning en de daarbij behorende stukken liggen met ingang dinsdag 28 mei 2019 gedurende zes weken digitaal ter inzage.

De ontwerp-omgevingsvergunning en de daarbij behorende stukken zijn digitaal in te zien op onze website via: Bestuur & Organisatie/ Regelgeving, beleid en publicaties/Inzage (ontwerp)omgevingsvergunning.

Een ieder kan tijdens de inzagetermijn mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen naar voren brengen over het ontwerp. De schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Schagen, Postbus 8, 1740 AA Schagen. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met de Afdeling Ruimte, telefoon 0224-210400. Anonieme reacties en reacties via e-mail laten we buiten behandeling.

Schagen, 24 mei 2019

 

Naar boven