Tijdelijke verkeersmaatregel tijdens Open dagen Aeres MBO Barneveld

Logo Barneveld

 

Burgemeester en wethouders van Barneveld;

gelet op artikel 18 van de Wegenverkeerswet 1994 en artikel 12 van het Besluit Administratieve Bepalingen inzake het Wegverkeer;

overwegende dat op 25 en 26 januari 2019 open dagen worden gehouden door Aeres MBO Barneveld op de Barnseweg 3 in Barneveld;

dat het in het kader van de verkeersveiligheid noodzakelijk is dat tijdens deze open dagen de volgende verkeersmaatregelen worden genomen op de Wesselseweg tussen de Drostendijk en de Van Zuijlen van Nieveltlaan in Barneveld:

 

  • 1.

    opheffen verplicht fietspad;

  • 2.

    instellen eenrichtingsverkeer met uitzondering van fietsverkeer; 

     

    dat overleg is gevoerd met de politie;

     

    dat bovengenoemde weg in beheer en onderhoud is bij de gemeente Barneveld;

     

    besluiten:

     

    op 25 januari van 15.00 tot 21.00 uur en 26 januari 2019 van 9.30 tot 15.00 uur op de Wesselseweg tussen de Drostendijk en de Van Zuijlen van Nieveltlaan in Barneveld:

     

    1. opheffen van het verplichte fietspad door het afdekken van de bebording verplicht fietspad;

    2. instellen eenrichtingsverkeer met uitzondering van fietsverkeer door middel van het plaatsen van bord C03 met onderbord OB52 ter hoogte van de Wesselseweg/Drostendijk en bord C02 met onderbord OB52 ter hoogte van de parkeerplaats Schaffelaarsebos.  

     

     

    Barneveld, 15 januari 2019.

    namens burgemeester en wethouders,

     

        

    mevrouw A. Haasjes

    afdeling Bestuur en Dienstverlening

      

    Bezwaar- en beroepsclausule

    Verkeersbesluiten liggen ter inzage bij het Servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving in het gemeentehuis.

    Belanghebbenden die het besluit om bepaalde redenen onjuist vinden, kunnen binnen zes weken na de datum van bekendmaking van dit besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Dit kan schriftelijk via Postbus 63, 3770 AB Barneveld of digitaal op www.barneveld/bezwaarmaken. Hiervoor heeft u wel uw DigiD nodig. Belanghebbenden die een bezwaarschrift hebben ingediend kunnen tevens de Voorzieningenrechter van de Rechtbank in Arnhem verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed dit vereist. Dit verzoek kan in tweevoud gericht worden aan: Rechtbank Gelderland, Locatie Arnhem, Team Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het verzoek om een voorlopige voorziening kan ook digitaal worden ingediend bij genoemde rechtbank via www.loket.rechtspraak.nl. Kijk op genoemde website voor de precieze voorwaarden. Voor het behandelen van een verzoek om een voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven.

Naar boven