Ontwerpbestemmingsplan Hammerweg 13 / Leemkampweg Marle

Logo Hellendoorn

Bij het KlantContactCentrum in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal ligt vanaf woensdag 5 juni 2019 gedurende zes weken, derhalve tot en met woensdag 17 juli 2019, het ontwerpbestemmingsplan Hammerweg 13 / Leemkampweg Marle ter inzage. Het inzien van de stukken kan alleen op afspraak. Een afspraak maken kan via https://afspraken.hellendoorn.nl/ of neem contact op met de gemeente via het telefoonnummer 0548-630 214.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan met de unieke ID: NL.IMRO.0163.BPBUHAMMERWEG13-ON01

inzien op ruimtelijkeplannen.nl via de link: https://bit.ly/30h392X

Downloaden is mogelijk via de link: https://bit.ly/2W18k7I

Dit ontwerpbestemmingsplan heeft tot doel de sanering van het gehele agrarische bedrijf aan de Hammerweg 13 te Marle. Alle bestaande bebouwing wordt gesloopt (inclusief boerderijwoning) en op een perceel aan de Leemkampweg worden twee vrijstaande woningen gerealiseerd. Een van de woningen is een vervangende woning en de tweede is de compensatie woning voor de sloop van de opstallen in het kader van rood-voor-rood. Tevens wordt met dit plan de parkeervoorziening van buurthuis de Leemkamp vergroot. De bestaande parkeervoorziening wordt aan de noordzijde uitgebreid.

Tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzageligging kan een ieder naar keuze schriftelijk, mondeling (bij het bovengenoemde loket) of per e-mail een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Hellendoorn, Postbus 200, 7440 AE in Nijverdal (per mail via: gemeente@hellendoorn.nl).

Een zienswijze dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

- uw naam en adres;

- een dagtekening;

- een omschrijving van het bestreden besluit;

- de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

Naar boven