Ontwerp-bestemmingsplan Recreatiepark Euverem

Logo Gulpen-Wittem

Burgemeester en Wethouders van Gulpen-Wittem maken ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening en artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat een ontwerpbestemmingsplan is opgesteld voor het perceel gelegen Euverem 52 te Euverem/Gulpen (bungalowpark Euverem), kadastraal bekend gemeente Gulpen sectie B nummers 6548, 6549, 5969, 6777 en 5724.

 

Het bestemmingsplan voorziet in de juridisch-planologische regeling voor de kwalitatieve opwaardering, uitbreiding en herontwikkeling van het bungalowpark. Betreffende percelen zijn reeds planologisch tot "recreatie-verblijfsrecreatie" bestemd maar zullen op andere wijze worden ingericht en landschappelijk ingepast dan in het vigerend bestemmingsplan is voorgeschreven waardoor een aanpassing van het bestemmingsplan nodig is.

 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan Recreatiepark Euverem en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 29 mei 2019 tot en met 9 juli 2019 voor iedereen ter inzage. Inzien kan via:

• een bezoek aan het gemeentehuis Willem Vliegenstraat 12 te Gulpen tijdens openingstijden klantcontactcentrum (maandag tot en met vrijdag van 08.30-17.00 uur en donderdagavond tot 20.00 uur);

• de gemeentelijke website: www.gulpen-wittem.nl (Onderwerpen/Bouwen en verbouwen/Bestemmingsplannen/Overzicht bestemmingsplannen)

• www.ruimtelijkeplannen.nl

 

Zienswijzen

Tijdens deze termijn kan iedereen (bij voorkeur) schriftelijke of mondelinge zienswijzen indienen over het ontwerpbestemmingsplan bij de Gemeenteraad Postbus 56 6270 AB Gulpen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Beleid en Projecten (tel:14:043).

Naar boven