Bestemmingsplan Partiële herziening toedeling geluidruimtebedrijventerrein Lorentz

Logo Harderwijk

De gemeenteraad heeft op 16 mei het bestemmingsplan Partiële herziening toedeling geluidruimte bedrijventerrein Lorentz vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in een gedeeltelijk wijziging van het bestemmingsplan Toedeling geluidruimte bedrijventerrein Lorentz. Daarmee komt ook voor het nieuwe deel van het bedrijventerrein Lorentz III een doelmatige toedeling van de geluidruimte tot stand en wordt voldoende geluidruimte aan (toekomstige) bedrijven op Lorentz III geboden. Het plangebied omvat enkele delen van Lorentz III en wordt globaal begrensd door de Kromme Meen in het noorden, het buitengebied van Hierden in het oosten, de lintbebouwing aan de Zuiderzeestraatweg in het zuiden en de Newtonweg in het zuidwesten.

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 30 mei gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Gedurende deze termijn kan tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus20019, 2500 EA ’s-Gravenhage worden ingesteld door een belanghebbende:

- die tijdig zienswijzen heeft ingediend bij de gemeenteraad;

- aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijzen heeft ingediend;

- die het niet eens is met de bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen in het bestemmingsplan.

Een ingesteld beroep heeft geen schorsende werking. Hiervoor kunt u een apart verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Informatie: domein Ruimte, dhr. J. Haklander, tel. 411911.

Het plan (NL.IMRO.0243.BP00227-0002) kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: https://services.meerinzicht.nl/HWK/RO/plannen/NL.IMRO.0243.BP00227-/NL.IMRO.0243.BP00227-0002) of op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl/plannenlorentz.

 

Naar boven