Voorontwerp bestemmingsplan Sneek-Harixmaland Fase 1C en 1F, Súdwest-Fryslân

Logo Súdwest-Fryslân

Burgemeester en wethouders van de gemeente Súdwest-Fryslân maken bekend dat zij het voorontwerp van het bestemmingsplan “Sneek-Harinxmaland Fase 1C en 1F” ter inzage leggen.

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

Het plangebied ligt aansluitend aan het onlangs gerealiseerde woongebied, waar het wordt begrenst door de Evert Egbertstraat aan de zuidzijde en de Ype Johannesstraat aan de oostzijde. De begrenzing is hier afgestemd op de grenzen van de al vastgestelde bestemmingsplannen voor de betreffende deelfasen. Aan de noord- en westzijde ligt de grens op de Oerdyk en de spoorlijn. In fase 1 C worden maximaal 24 woningen gebouwd. In fase 1F zijn maximaal 76 woningen opgenomen.

Wanneer en waar kunt u de stukken inzien?

Het voorontwerp van dit bestemmingsplan kunt u inzien vanaf 28 mei 2019 tot en met 8 juli 2019. Dit kan bij de gemeenteloketten in Bolsward en Sneek. Hiervoor moet u eerst een telefonische afspraak maken met de heer B. de Jong, afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, via het algemeen telefoonnummer 14 0515. Ook is er een inloopmoment op 12 juni 2019 tussen 16.00 uur en 17.30 uur in het Bestjoershûs (raadszaal), Marktstraat 1 in Sneek.

Het voorontwerp is ook te bekijken op de website: www.ruimtelijkeplannen.nl

Het planidentificatienummer van dit bestemmingsplan is: NL.IMRO.1900.2019BPSneekHL1C1F-vont van de gemeente Súdwest-Fryslân.

Hoe kunt u reageren?

Tijdens de bovengenoemde termijn kan iedereen een schriftelijke inspraakreactie indienen. Deze kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Súdwest-Fryslân, t.a.v. de heer B. de Jong, afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 10.000, 8600 HA te Sneek.

Wilt u uw inspraakreactie mondeling geven? Dat kan door het maken van een afspraak met de heer B. de Jong van afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via het algemeen telefoonnummer 140515. U moet dit doen vóór 25 juni 2019.

Naar boven