Omgevingsvergunning voor het in afwijking van het bestemmingsplan realiseren van twee Ecoducten over de N302 en N344

Logo Apeldoorn

 

Vanaf 23 mei 2019 ligt gedurende 6 weken ter inzage het besluit van burgemeester en wethouders met identificatiecode NL.IMRO.0200.ov1062-vas1 van 20 mei 2019 voor het realiseren van twee Ecoducten over de N302 en N344 en het afwijken van het bestemmingsplannen “Veluwe” en “Agrarische Enclave” op de percelen kadastraal bekend gemeente Apeldoorn, sectie B, kadastraal nummers 1065,1139,1203, 1205, plaatselijk bekend Kootwijkerweg (N302) én gemeente Hoog Soeren, sectie Y, kadastraal nummer 59, plaatselijk bekend Amersfoortseweg (N344). De afwijking bestaat uit het afwijken van de gebruiks-en bouwregels ten behoeve van de ecoducten.

 

Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen naar voren gebracht. Burgemeester en wethouders hebben bij het nemen van het besluit geen wijzigingen in de omgevingsvergunning aangebracht. Daarom kunnen beroep instellen:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij burgemeester en wethouders naar voren te brengen.

Tot en met 4 juli 2019 kunt u uw beroepschrift indienen bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Het indienen van een beroepschrift schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Het besluit en de ruimtelijke onderbouwing zijn in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via onze internetsite www.apeldoorn.nl/inzage, onder het kopje Ter inzage, Omgevingsvergunningen.

 

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt ook ter inzage bij het Omgevingsloket. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u er meer over vertellen. Bij het Omgevingsloket kunt u alleen op afspraak terecht. Informatie over het maken van een afspraak en over de locatie van het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/stadhuis.

 

Apeldoorn, 22 mei 2019

Naar boven