Omgevingsvergunning, uitgebreide voorbereidingsprocedure, Zwarteweg 48, Oosterwolde (GLD)

Logo Oldebroek

Burgemeester en wethouders van gemeente Oldebroek maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het realiseren van een bed & breakfast voor 8 personen in een bestaand bijgebouw (zaaknummer 0269201800693) op het perceel Zwarteweg 48, Oosterwolde (Gld). De omgevingsvergunning is verleend op grond van de Wabo artikel 2.1, eerste lid onder a (bouwen), onder c (binnenplans afwijken van het bestemmingsplan) en onder d (brandveilig gebruik).

 

Ontwerpvergunning

De ontwerpvergunning is op 2 april 2019 gepubliceerd in de plaatselijke Huis aan Huis courant en de Staatscourant en heeft vanaf 3 mei 2019 zes weken ter inzage gelegen.

Wijzigingen

De omgevingsvergunning is ten opzichte van het ontwerp gewijzigd:

- er zijn extra voorschriften verbonden aan het brandveilig gebruik;

- er zijn redactionele wijzigingen doorgevoerd;

- er is bepaald dat de omgevingsvergunning terstond na bekendmaking in werking treedt.

Definitieve beschikking

De definitieve beschikking met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van woensdag 29 mei tot en met woensdag 10 juli 2019 ter inzage. U kunt de betreffende stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Oldebroek.

Beroep

Het is mogelijk om in beroep te gaan tegen deze omgevingsvergunning. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende binnen zes weken vanaf de dag na de terinzagelegging hiertegen beroep instellen bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM in Arnhem. Daarvoor is in het algemeen griffierecht verschuldigd. In afwachting van een uitspraak op het beroepschrift kan aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank om schorsing of een andere voorlopige voorziening worden gevraagd.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep kan worden ingediend wanneer:

  • 1.

    u ook een zienswijze hebt ingebracht tegen de desbetreffende ontwerpbeschikking en u belanghebbende bent;

  • 2.

    u belanghebbende bent en u redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de desbetreffende ontwerpbeschikking; 

 

Het college van de gemeente Oldebroek,

Oldebroek, 28 mei 2019

Naar boven