Kennisgeving beschikking Mts. C.J. Wageveld, gemeente Westvoorne

Logo Westvoorne

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Onderwerp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westvoorne hebben besloten de op de voorschriften van de oprichtingsvergunning van 6 november 2007 met kenmerk 318996 en de voorschriften van de veranderingsvergunning van 10 juli 2014 met kenmerk 218014418 van Mts. C.J. Wageveld voor de inrichting aan de Meelzakseweg 1, 3235 KL Rockanje, krachtens artikel 2.31 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht te wijzigen/aan te vullen.

De inrichting betreft een rusthuis voor paarden en pony's.

De ambtshalve wijziging betreft het actualiseren van de verouderde vergunningen door de bestaande voorschriften te vervangen door geactualiseerde voorschriften. Verder is door de inwerkingtreding van het Activiteitenbesluit milieubeheer, het Bouwbesluit en de Arboregelgeving een aantal voorschriften voor activiteiten, die in de vergunning van C.J. Wageveld waren opgenomen, niet langer actueel. Deze voorschriften zijn nu uit de vergunning verwijderd. Daarnaast is de Nederlandse Richtlijn Bodembescherming (NRB 2012) vastgesteld als Best Beschikbare Techniek (BBT). Wij verbinden daarom nieuwe voorschriften voor het onderwerp bodem.

Inzage

U kunt de beschikking en overige van belang zijnde stukken tijdens kantooruren van 23 mei 2019 tot en met 4 juli 2019 op de volgende plaatsen inzien:

  • -

    de gemeente Westvoorne, Raadhuislaan 6 te Rockanje;

  • -

    de DCMR Milieudienst Rijnmond, Parallelweg 1 te Schiedam (maandag t/m vrijdag van 09.00 - 16.00 uur, buiten en na deze periode uitsluitend na telefonische afspraak: 010 - 246 80 00 of mailen naar info@dcmr.nl).

Beroep

Binnen zes weken, ingaande de dag na de eerste dag van de terinzagelegging van de beschikking, kan bij de Rechtbank Rotterdam, Sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam, beroep worden ingesteld door:

  • -

    belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;

  • -

    de adviseurs die advies hebben uitgebracht over het ontwerp van de beschikking;

  • -

    belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

Inlichtingen

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de DCMR Milieudienst Rijnmond, via info@dcmr.nl onder vermelding van DCMR zaaknummer 999995300.

Naar boven