Ontwerpwijzigingsplan “Buitengebied Neerijnen, wijziging 2e Tieflaarsestraat 6 te Neerijnen”

Logo West Betuwe

Ter inzage ontwerpwijzigingsplan “Buitengebied Neerijnen, wijziging 2e Tieflaarsestraat 6 te Neerijnen”.

Met ingang van 23 mei 2019 ligt het ontwerpwijzigingsplan “Buitengebied Neerijnen, wijziging 2e Tieflaarsestraat 6 te Neerijnen”, met bijbehorende stukken gedurende zes weken (tot en met woensdag 3 juli 2019) op grond van artikel 3.6, Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) ter inzage bij het Klantencontactcentrum in het gemeentehuis te Geldermalsen (adres: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen).

Toelichting op het wijzigingsplan

De bedrijfswoning aan de 2e Tieflaarsestraat 6 wordt binnen de mogelijkheden van de wijzigingsbevoegdheid van het vigerende bestemmingsplan Buitengebied Neerijnen, Veegplan 2017, omgezet naar een plattelandswoning. De agrarische bestemming blijft gehandhaafd en de bedrijfswoning krijgt de bestemming ‘specifieke vorm van agrarisch – plattelandswoning’. Op het perceel is een nieuwe bedrijfswoning uitgesloten doordat de functieaanduiding 'bedrijfswoning uitgesloten' is opgenomen.

Raadplegen planstukken

De planstukken zijn tevens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl, planidentificatie: NL.IMRO.1960.BUITieflaarsestrt6-ONT1 en op de website: www.WestBetuwe.nl > inwoner > wonen & bouwen > bestemmingsplannen > bestemmingsplannen in de maak > “Buitengebied Neerijnen, wijziging 2e Tieflaarsestraat 6 te Neerijnen”.

De ter inzage gelegde stukken kunt u op afspraak inzien. Voor het maken van een afspraak neemt u contact op met de Omgevingsdienst Rivierenland (ODR). U bereikt deze dienst via (0344) 579314 of info@odrivierenland.nl.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging (t/m woensdag 3 juli 2019) kan een ieder een schriftelijke zienswijze (géén e-mail) sturen naar de gemeenteraad van de gemeente West Betuwe, Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen. Indien u een mondelinge zienswijze wilt indienen, dan dient u hiervoor, uiterlijk één week voor het einde van de inzagetermijn, een afspraak te maken via het algemene telefoonnummer van onze gemeente: (0345) 72 88 00 (alleen bereikbaar tijdens kantooruren).

Naar boven