Omgevingsvergunning Zeebuurt - Haaksepad 1

Logo Harderwijk

Burgemeester en wethouders hebben een omgevingsvergunning verleend voor de voor de realisatie van 8 appartementen op het perceel Haaksepad 1 te Harderwijk.

Gelijk met de verleende omgevingsvergunning ligt het besluit tot vaststelling van hogere grenswaarden Wet geluidhinder ter inzage. Met het besluit tot vaststelling van de hogere waarde wordt de realisatie van de appartementen mogelijk gemaakt.

De omgevingsvergunning Zeebuurt – Haaksepad 1 en het besluit hogere waarden liggen met ingang van 23 mei gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden tegen de omgevingsvergunning beroep aantekenen bij de rechtbank. U kunt alleen beroep aantekenen als u een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebt ingediend of indien u redelijkerwijze niet verweten kan worden dat u geen zienswijze ingediend heeft. Informatie: domein Ruimte, mw. T. Wendt, tel 411911.

De omgevingsvergunning (NL.IMRO.0243.PB00239-0002) en het besluit hogere waarden kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: https://services.meerinzicht.nl/HWK/RO/plannen/NL.IMRO.0243.PB00239-/NL.IMRO.0243.PB00239-0002). De omgevingsvergunning en het besluit hogere waarden zijn ook in te zien op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl/plannenzeebuurt.

 

Naar boven