Omgevingsvergunning Bedrijfsgebouw Dongenseweg 3a Kaatsheuvel

Logo Loon op Zand

NL.IMRO.0809.OVdongenseweg3a-VA01

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 en artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een vergunning hebben verleend voor het bouwen van een bedrijfsgebouw op het perceel Dongenseweg 3a te Kaatsheuvel.

De omgevingsvergunning is verleend voor de activiteiten ‘Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ (planologisch strijdig gebruik) en ‘Bouwen van een bouwwerk’ (bouwen) en is geregistreerd onder vergunningnummer UV 20181189.

Vergunning inzien

U kunt de vergunning inzien. Dit geldt ook voor de stukken die daar bij horen. U kunt dit doen in de periode van donderdag 23 mei 2019 tot en met woensdag 3 juli 2019. U kunt terecht in Het Klavier, Anton Pieckplein 1 te Kaatsheuvel. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 0416-289111 of bij de informatiebalie in Het Klavier. Ook kunt u de stukken bekijken via www.loonopzand.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tegen de vergunning kan binnen de genoemde termijn beroep worden ingesteld door:

  • 1.

    belanghebbenden die op tijd een zienswijze hebben gegeven over het besluit;

  • 2.

    belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze in te dienen. 

Stuur uw beroepsschrift naar:

Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht

Postbus 90006

4800 PA Breda.

 

Een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Als u dit wenst kunt u, tegelijk met de indiening van uw beroepschrift, een voorlopige voorziening aanvragen bij de rechtbank. 

Wilt u meer Informatie?

Neem dan contact op met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Loon op Zand. Dit kan via het algemene telefoonnummer: 0416-289111, of per e-mail naar: ruimtelijkeplannen@loonopzand.nl.

Naar boven