Ontwerp uitwerkingsplan 'Ede, ENKA-terrein, uitwerkingsplan Kantinegebouw'

Logo Ede

Zaaknummer 109106

Op grond van art. 3.6 Wet ruimtelijke ordening

U kunt het ontwerp uitwerkingsplan 'Ede, ENKA-terrein, uitwerkingsplan Kantinegebouw', met nummer NL.IMRO.0228.BPU2018ENKA0002-0201, in Ede en de daarbij behorende stukken van donderdag 23 mei 2019 tot en met woensdag 3 juli 2019 (digitaal) inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (088) 116 9900.

Onder gerelateerde informatie op deze pagina vindt u een directe link naar het plan, hiermee wordt u doorgeleid naar de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl waar u het plan kunt inzien.

Gebied en gevolg

Het plangebied betreft het voormalige kantinegebouw van de ENKA en het terrein ten westen van dit gebouw. Het gebied is centraal gelegen op het ENKA terrein, binnen in het Carré. Het plan maakt zelfstandige kantoren, maatschappelijke en culturele voorzieningen, dienstverlenende bedrijven en/of dienstverlenende instellingen, sportieve en recreatieve voorzieningen mogelijk.

Zienswijze

Bent u belanghebbende? Dan kunt u tijdens de inzageperiode een schriftelijke zienswijze over het plan sturen aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 9022, 6710 HK Ede. Het indienen van een elektronische zienswijze, bijvoorbeeld per e-mail, is niet mogelijk. Voor meer informatie, of om uw zienswijze mondeling door te geven belt u Jan-Frans de Leeuw, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, (0318) 68 01 65.

Naar boven