Vaststelling wijzigingsplan “Oude Beesdseweg 16”, Culemborg

Logo Culemborg

Burgemeester en wethouders van Culemborg hebben op 14 mei 2019 het wijzigingsplan “Oude Beesdseweg 16”, vervat in het GML-bestand NL.IMRO.0216.WPOudeBeesdseweg16-VG01, gewijzigd vastgesteld.

Het wijzigingsplan voorziet in de uitbreiding van het bouwvlak ten behoeve van een agrarisch bedrijf aan de Oude Beesdseweg 16 te Culemborg. Het wijzigingsplan is gewijzigd vastgesteld. Dit betreft enkele redactionele aanpassingen. Voor een overzicht van de wijzigingen wordt verwezen naar het vaststellingsbesluit.

Ter inzage  Het vaststellingsbesluit, het wijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 23 mei tot en met woensdag 3 juli 2019, gedurende zes weken ter inzage tijdens openingstijden op het Stadskantoor, Ridderstraat 250 te Culemborg.

Het besluit en het wijzigingsplan met bijbehorende stukken zijn ook digitaal te raadplegen op www.culemborg.nl, onder ‘wonen en omgeving’, ‘bestemmingsplannen’ en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0216.WPOudeBeesdseweg16-VG01

BeroepsmogelijkheidEen belanghebbende die tijdig zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt of die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar te maken dan wel de belanghebbende die bezwaar heeft tegen de in het wijzigingsplan aangebrachte wijzigingen kan op grond van artikel 8.2 van de Wet op de ruimtelijke ordening gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen en een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroepschrift dient in tweevoud te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.Voorlopige voorzieningenHet indienen van een beroepschrift betekent niet dat het vastgestelde gewijzigde wijzigingsplan niet in werking kan treden. Om de werking van het besluit op te schorten kan een belanghebbende een voorlopige voorziening aanvragen. Een dergelijk - gemotiveerd - verzoek moet worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Culemborg, 22 mei 2019

Burgemeester en wethouders van Culemborg,

Naar boven