Omgevingsvergunning bouw garage Vogelenzangseweg 9

Logo Bloemendaal

Burgemeester en wethouders van Bloemendaal maken bekend dat op 6 mei 2019 de omgevingsvergunning voor de bouw van een garage op perceel Vogelenzangseweg 9 te Aerdenhout is verleend.

Inzien

De omgevingsvergunning, afgegeven verklaring van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken liggen vanaf 20 mei tot en met 1 juli 2019 ter inzage. Gedurende deze periode kunt u de nieuwe omgevingsvergunning raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Wilt u het nieuwe plan liever op papier inzien?

Dan kunt u op werkdagen van 8.30 tot 12.30 en op donderdagavond van 17.00 tot 19.00 uur terecht op het gemeentehuis, Bloemendaalseweg 158 te Overveen.

Beroep instellen

Van 20 mei tot en met 1 juli 2019 kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen tegen de omgevingsvergunning Vogelenzangseweg 9:

  • Belanghebbenden die tijdig een zienswijze op de ontwerpbeschikking hebben ingediend

  • Belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om tijdig een zienswijze in te dienen

Beroep kan worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Holland, sector Bestuursrecht, postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Daarbij kan een verzoek om een voorlopige voorziening, zoals schorsing,

Digitaal beroep is mogelijk met DigID via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Binnen deze beroepstermijn kan tevens een verzoek tot voorlopige voorziening worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank.

 

De omgevingsvergunning treedt in werking op de eerste dag na de hierboven genoemde beroepstermijn, tenzij bij het indienen van beroep een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan.

Op de hoogte blijven?

Wilt u wekelijks op de hoogte blijven van aanvragen in uw buurt? Meldt u dan aan voor de e-mail service van overheid.nl.

Naar boven