Ontwerp omgevingsvergunning voor het realiseren van een zonnepark op het perceel Parallelweg nabij nummer 33, kadastraal bekend als sectie H, nummer 1410 in ‘t Zand, gemeente Schagen

Logo Schagen

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat een ontwerp omgevingsvergunning ter inzage ligt voor de realisatie van een zonnepark op de locatie op het perceel Parallelweg nabij nummer 33, kadastraal bekend als sectie H, nummer 1410 in ‘t Zand, gemeente Schagen.

Inhoud omgevingsvergunningDe ontwerp omgevingsvergunning heeft betrekking op het realiseren van een zonnepark, conform de aanvraag d.d. 18 april 2018 met zaaknummer O-18-0197.

Omdat het verzoek in strijd is met het geldende bestemmingsplan kan medewerking alleen worden verleend met toepassing van de uitgebreide buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3° van de Wabo.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken zijn met ingang van 17 mei 2019 gedurende zes weken digitaal in te zien via https://www.schagen.nl/bestuur-organisatie/inzage-ontwerpomgevingsvergunningen_44199/.

Zienswijze

Een ieder kan tijdens de inzagetermijn mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen naar voren brengen omtrent het ontwerp. De schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Schagen, postbus 8, 1740 AA Schagen. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met de Afdeling Ruimte, tel. 0224-210 237. Anonieme reacties en reacties via e-mail laten we buiten behandeling.

 

Naar boven