Ontwerpbestemmingsplan ‘’t Veerhuys Aerdt’

Logo Zevenaar

 

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan ‘’t Veerhuis Aerdt’ als ontwerp ter inzage leggen. Het plangebied ligt tegenover Aerdtsedijk 16 en 18, postcode 6913 KC Aerdt. Het ontwerpbestemmingsplan bevat een regeling voor het realiseren van vijf woningen op deze locatie.

 

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 23 mei 2019 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Vergunningen in het BATgebouw aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. Deze stukken kunnen daar tijdens kantooruren door een ieder worden ingezien. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site: http://0299.roview.net/ en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN: NL.IMRO.0299.BP09VEERHUYS-ON01. De bronbestanden zijn raadpleegbaar via http://ro-online.robeheer.nl/0299/manifest.html.

 

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van Zevenaar, postbus 10, 6900 AA Zevenaar. Vermeld in ieder geval uw naam, adres en contactgegevens. Voor mondelinge zienswijzen kan via het centrale telefoonnummer 0316 595 111 een afspraak worden gemaakt met de heer B. Dijkerman.

 

Zevenaar, 22 mei 2019

 

Naar boven