Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Parnashofweg 53 wIII’

Logo Leidschendam-Voorburg

Het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg maakt bekend dat, het bestemmingsplan Parnashofweg 53 wIII, vastgesteld door de gemeenteraad op 19 februari 2019, onherroepelijk is geworden met ingang van 18 april 2019.

 

Gedurende de beroepstermijn is er geen beroep ingesteld of verzocht om schorsing van het plan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Plangebied

Het plangebied van het bestemmingsplan ligt aan de Parnashofweg te Leidschendam. Het perceel wordt aan de noord- en zuidzijde begrenst door Parnashofweg 53, kavels 2 en 4. Aan de westzijde bevindt zich villa van der Velden, Parnashofweg 53. Aan de oostzijde bevindt zich water wat uitkomt in de Vliet.

Inhoud

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het plangebied. Aanleiding voor het opstellen van dit bestemmingsplan is dat de voorgestelde ontwikkeling niet past in het huidig vigerende bestemmingsplan ‘Beheersverordening 2017 Leidschendam - Voorburg juncto Veursestraatweg 2007’. Initiatiefnemer is voornemens een vrijstaande woning te realiseren. Met dit nieuwe bestemmingsplan wordt voor dit gebied een nieuw planologisch regime geschapen, waarbinnen de realisatie van een enkele vrijstaande woning mogelijk wordt gemaakt.

Inzien bestemmingsplan

Het bestemmingsplan, het raadsbesluit en de bijbehorende stukken zijn beschikbaar via:

 

Leidschendam-Voorburg, 22 mei 2019

Naar boven