Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het bouwen van vier woningen

Logo Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.1 en 2.12, lid 1, sub a, onderdeel 3 van de Wabo in samenhang met artikel 3.10 van de Wabo een omgevingsvergunning willen verlenen voor het bouwen van vier woningen aan de Dorpsweg (tussen 29A en 35A) te IJsselmuiden.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning omvat de volgende activiteiten:

  • 1.

    het bouwen van een bouwwerk, als bedoeld in artikel 2.1, eerste lid, onder a, van de Wabo;

  • 2.

    het gebruiken van gronden en/of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan, als bedoeld in artikel 2.1, eerste lid, onder c, van de Wabo;

  • 3.

    het maken, aanleggen of veranderen van een uitweg (in-uitrit)

 

Planbeschrijving

Op de aangegeven locatie is het voornemen om vier eengezinswoningen met aangebouwde garages te bouwen. Hiervoor is afwijking van de geldende planologische regeling (het bestemmingsplan IJsselmuiden-dorp van 2002) nodig, omdat de werkzaamheden op grond van de geldende regels niet mogelijk zijn. De gemeenteraad heeft op 13 december 2018 een ontwerp verklaring van geen bedenkingen afgegeven voor het bouwplan.

 

Inzage

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen liggen met ingang van 22 mei 2019 tot en met 2 juli 2019 tijdens openingstijden ter inzage in het stadhuis.

 

Zienswijzen

Tijdens de periode van ter inzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Kampen, Postbus 5009, 8260 GA Kampen. Voor het maken van een afspraak voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Fysieke Leefomgeving, onderdeel Ruimtelijke Ordening, via telefoonnummer 14038.

 

Naar boven