Ontwerp Bestemmingsplan ‘Partiële herziening BP Buitengebied 2012 - Oeverweg 2’ te Berg en Terblijt

Logo Valkenburg aan de Geul

Burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul maken bekend dat vanaf 16 mei tot en met 26 juni 2019 het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Partiële herziening BP Buitengebied 2012 - Oeverweg 2’ ter inzage ligt.

Het ontwerp bestemmingsplan ziet op het vergroten van de bebouwingsmogelijkheden van het bij Oeverweg 2 behorend perceel, zodat hier een loods en een garage gebouwd kunnen worden.

Ter inzage en raadpleegbaarheid

Het ontwerp bestemmingsplan ligt met de bijbehorende stukken met ingang van 16 mei tot en met 26 juni 2019 ter inzage bij het team vergunningen van de gemeente Valkenburg aan de Geul, Geneindestraat 4 te Valkenburg. Tevens is het ontwerp bestemmingsplan raadpleegbaar via: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/#!/idn/NL.IMRO.0994.2019BP001-ON01 en via de gemeentelijke website http:///www.valkenburg.nl onder het menu: actueel/bekendmakingen.

Bij verschillen tussen de digitale en de papieren (analoge) versie van het ontwerp bestemmingsplan is de digitale versie van het plan doorslaggevend.

Indienen zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen, zowel schriftelijk als mondeling, een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan: de gemeenteraad van Valkenburg aan de Geul, postbus 998, 6300 AZ te Valkenburg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via het Klantcontact Centrum (14 043)

Een zienswijze dient in elk geval te bevatten de naam en het adres van de indiener, de datum van indienen en de redenen om een zienswijze in te dienen. Vul hier de tekst in]

Naar boven