Ontwerpbeschikking Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Uitgebreide Voorbereidingsprocedure, Zonnepark Breezicht, Stadshagen (zaaknummer 23594-2019)

Logo Zwolle

Burgemeester en wethouders van Zwolle maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen:

Kenmerk :

Locatie : kadastraal ZLE, sectie S, nummer 7371 te Zwolle

Voor : het bouwen van zonne-eiland Breezicht bestaande uit: 'het bouwen van een bouwwerk' en 'het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan'

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 15 mei tot en met 26 juni 2019ter inzage in het Stadskantoor, Lübeckplein 2 te Zwolle tijdens openingstijden.

 Daarnaast is de beschikking digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl , in zoekveld "Plannaam of –nummer" onder "Omgevingsvergunning - Breezicht, zonne-eiland", met daaraan gekoppeld het IMRO-nummer: NL.IMRO.0193.POV1001-0002.

Tijdens de periode van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk zienswijzen indienen. Zij moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden aan de afdeling Fysieke Leefomgeving, Postbus 10007, 8000 GA Zwolle. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht. Als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken kunt u dit binnen genoemde termijn van terinzagelegging kenbaar maken op telefoonnummer 14038. Een medewerk(st)er van juridische ondersteuning van de sectie Vergunningen neemt dan telefonisch contact met u op om uw mondeling zienswijzen te noteren.

Op het besluit is afdeling 2 hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing, want het betreft een ontwikkeling en verwezenlijking van overige ruimtelijke en infrastructurele projecten ten behoeve van het transport of het leveren van duurzame energie als omschreven in bijlage I bij de Crisis- en herstelwet.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven