Bekendmaking ontwerp-omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor het verbouwen van een bestaand bijgebouw op het perceel Schaikseweg 78 te Schoonrewoerd

Logo Vijfheerenlanden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vijfheerenlanden maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor het realseren van een bijgebouw achter de woning aan de Schaikseweg 78 te Schoonrewoerd.

Het ontwerpbesluit ziet op een bouwplan voor het verbouwen/vernieuwen van het bestaande bijgebouw op deze locatie, waarbij een gewijzigde situering en hogere bouwhoogte wordt toegestaan. Om die reden is het plan strijdig met het bestemmingsplan ‘Buitengebied Leerdam.

 

Inzage

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt met ingang van vrijdag 17 mei 2019 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis Vijfheerenlanden, Voorstraat 30 te Vianen.

Ook kunnen de ter inzage liggende stukken worden geraadpleegd via de landelijke voorziening op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het digitale identificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.0545.OVschaikseweg78SW-ON01.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen mondeling of bij voorkeur schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerpbesluit omgevingsvergunning kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze moet u voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het college van B&W van Vijfheerenlanden, Postbus 11, 4140 AA te Leerdam. Indien u mondeling wilt reageren, dient u hiervoor een telefonische afspraak te maken via het algemene nummer 088 599 7000, met een medewerker van team Ruimtelijke Ontwikkeling. Zienswijzen indienen per mail is niet mogelijk.

 

Vijfheerenlanden, 14 mei 2019

Naar boven