Besluit “Hogere grenswaarden Wet geluidhinder voor nieuwbouw vier appartementen aan de Blauwe Engel”

Logo Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken op grond van artikel 110a Wet geluidhinder bekend dat op 8 mei 2019 het besluit “Hogere waarden Wet geluidhinder, 4 appartementen aan de Blauwe Engel in Kampen” is vastgesteld en verzonden. Het besluit ligt tot 19 juni tijdens openingstijden ter inzage in het stadhuis. Het besluit wordt ook gepubliceerd op de website www.kampen.nl/bekendmakingen en in de Staatscourant.

Besluit hogere waarden

Het besluit is opgesteld in het kader van de verleende omgevingsvergunning voor de nieuwbouw van een wereldrestaurant en vier appartementen. Vanwege een overschrijding van de voorkeursgrenswaarde bij de vier appartementen is een hogere grenswaarde noodzakelijk conform de Wet geluidhinder om de bouw van deze appartementen mogelijk te maken.

Bezwaar

Voor belanghebbenden is er de mogelijkheid om een bezwaarschrift in te dienen binnen de bezwaartermijn. U kunt daarvoor gebruik maken van het bezwaarformulier op onze website (www.kampen.nl/bezwaar) of u kunt een brief sturen naar het college van burgemeester en wethouders. Het adres is Postbus 5009, 8260 GA Kampen. In uw bezwaarschrift legt u uit waarom u het niet eens bent met het besluit. U vermeldt uw naam, adresgegevens en uw telefoonnummer. Zorgt u er voor dat wij uw bezwaarschrift ontvangen binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is verstuurd. Daarmee voorkomt u dat wij uw bezwaarschrift niet meer kunnen behandelen. Meer informatie over de bezwaarprocedure vindt u op onze website.

Het indienen van een bezwaarschrift schort de werking van dit besluit niet op. Kunt u de beslissing op het bezwaarschrift niet afwachten, dan kunt u de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State vragen om schorsing van het besluit. U stuurt uw brief aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Heeft u het verzoek om voorlopige voorziening ingediend binnen de bezwaartermijn, dan treedt het besluit niet in werking voordat de Voorzitter uitspraak heeft gedaan.

Naar boven