[Omgevingsvergunning Jokweg 18a De Hoeve (nieuwbouw woning)]

Logo Weststellingwerf

Burgemeester en wethouders hebben op 8 mei 2019 een omgevingsvergunning verleend voor het adres Jokweg 18a De Hoeve. De vergunning geldt voor een nieuwe woning, te realiseren in de voorzijde van de bestaande schuur/paardenstal achter de woning aan de Jokweg 18 de Hoeve.

 

Procedure

Voor de omgevingsvergunning is de uitgebreide procedure van artikel 2.12 lid 1, sub a, onder 3º Wabo toegepast. De daarvoor vereiste ruimtelijke onderbouwing is aanwezig. Ook heeft de gemeenteraad een definitieve verklaring van geen bedenkingen verleend.

 

Ter inzage

Deze omgevingsvergunning ligt tot en met 27 juni 2019 ter inzage op het gemeentehuis, Griffioenpark 1, 8471 KR te Wolvega. U kunt ook www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen. Het plan identificatie nummer is: NL.IMRO.0098.OVJokweg18-VA01

 

Beroep

Tegen de omgevingsvergunning kan tot en met 27 juni 2019 beroep worden ingesteld bij Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen of via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Om te kunnen inloggen hebt u een elektronische handtekening nodig (DigiD). Het indienen van beroep is mogelijk voor belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit. Beroep staat ook open voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen.

Naar boven