Vaststelling wijzigingsplan ‘Milandweg 52’ met bijbehorende omgevingsvergunning en hogere waarde

Logo Woerden

Op 7 mei 2019 hebben burgemeester en wethouders van Woerden het wijzigingsplan ‘Milandweg 52’ ongewijzigd vastgesteld. De hieraan gerelateerde omgevingsvergunning met olo nummer OLO3785361 voor het project is verleend op 14 mei 2019. Daarnaast maken burgemeester en wethouders bekend dat in het kader van de Wet geluidhinder hogere waarden in het plangebied zijn vastgesteld

 

Plangebied en doel

Doel van het plan is de herbouw van een woning en een brug op het perceel Milandweg 52 in Zegveld. De wijziging betreft het aanpassen van het aanduidingsvlak burgerwoning op de verbeelding van het bestemmingsplan. 

 

Coördinatie

Artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening en de Coördinatieverordening gemeente Woerden 2012 maken het mogelijk dat diverse procedures gezamenlijk worden doorlopen. De voorbereiding en bekendmaking van verschillende besluiten wordt tegelijk behandeld. Naast het wijzigingsplan is ook de omgevingsvergunning en het besluit hogere waarde gecoördineerd behandeld.

 

Beroepstermijn

De beroepstermijn loopt van 16 mei tot en met 26 juni 2019. Het plan en bijbehorende relevante stukken kunt u vinden op www.woerden.nl > inwoners > bouwen, verbouwen en slopen > bestemmingsplannen > bestemmingsplannen in voorbereiding. Het wijzigingsplan is ook in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en heeft het planidentificatienummer NL.IMRO.0632.WPMilandweg52-bVA1 Ook kunt u de stukken gedurende de beroepstermijn inzien in de hal van het stadhuis (De Bleek 14 in Woerden).

 

Beroep instellen

Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerp van een of meer vermelde besluiten, kunnen gedurende de termijn van ter inzage legging (beroepstermijn) tegen het vastgestelde wijzigingsplan en/of verleende omgevingsvergunning beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroepschriften moeten worden gericht aan de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag

 

Schorsing

Het indienen van een beroep schorst de werking van het wijzigingsplan en de omgevingsvergunning niet. Om dit te bereiken, kan gedurende de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zal de griffier van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een griffierecht (kosten) in rekening brengen.

 

Inwerkingtreding

Beide besluiten treden in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist

 

Naar boven