Ontwerpwijzigingsplan Bergenstraat 9 Raamsdonk

Logo Geertruidenberg

Het college van B&W maakt bekend dat met ingang van donderdag 16 mei 2019 het ontwerpbwijzigingsplan Bergenstraat 9 Raamsdonk met IMRO-nummer NL.IMRO.0779.RDBPWbergenstraat9-on01 ter inzage ligt (art. 3.8 Wet ruimtelijke ordening juncto afd. 3.4 Algemene wet bestuursrecht).

 

Het wijzigingsplan gaat over het wijzigen van de agrarische bestemming naar wonen voor het perceel aan de Bergenstraat 9 in Raamsdonk.

 

Communicatie

U kunt het ontwerpwijzigingsplan en de bijbehorende stukken van donderdag 16 mei t/m woensdag 26 juni 2019 inzien in de Gemeentewinkel. Ook kunt u het plan en bijbehorende stukken inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl of op onze gemeentelijke viewer 0779.ropubliceer.nl.

Alleen belanghebbende kunnen een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moet u richten aan de het college van burgemeester en wethouders.

Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken of als u tijdens openingstijden de stukken niet kunt inzien, kunt u contact opnemen met Erik Dekkers via 0162 579 593.

 

Raamsdonksveer, 15 mei 2019

Burgemeesters en wethouders, Gemeente Geertruidenberg,

Namens deze:

E.J.Dekkers

Naar boven