Twee beschikkingen omgevingsvergunningen, uitgebreide voorbereidingsprocedure, Speltakker nabij 36 en Heikamp nabij 32 te Wezep

Logo Oldebroek

Burgemeester en wethouders van Oldebroek maken bekend dat zij in het kader van de Wabo met toepassing van artikel 2.1, eerste lid onder c van de Wabo, twee omgevingsvergunningen hebben verleend. De omgevingsvergunningen zijn verleend voor:

a. het gebruik van de grond met de bestemming Groen als tuin op een perceel aan de Speltakker nabij 36 in Wezep. (zaaknummer 0269201800589).

b. het gebruik van de grond met de bestemming Groen als tuin op een perceel aan de Heikamp nabij 32 in Wezep. (zaaknummer 0269201800554).

Ontwerpbeschikkingen omgevingsvergunningen (afwijkingen bestemmingsplan)

De ontwerpbeschikkingen zijn op 5 maart 2019 gepubliceerd in de plaatselijke Huis aan Huis courant en de Staatscourant en heeft vanaf 6 maart 2019 zes weken ter inzage gelegen.

Er zijn geen zienswijzen ontvangen tijdens de ter inzagetermijn. De beschikkingen omgevingsvergunningen zijn ten opzichte van de ontwerpbeschikkingen omgevingsvergunningen niet inhoudelijk gewijzigd.

Definitieve beschikkingen omgevingsvergunningen (afwijkingen bestemmingsplan)

De definitieve beschikkingen en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van woensdag 15 mei tot en met woensdag 26 juni 2019 ter inzage. U kunt de betreffende stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Oldebroek. De beschikkingen zijn ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep omgevingsvergunningen

Het is mogelijk om in beroep te gaan tegen deze omgevingsvergunningen. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende binnen zes weken vanaf de dag na de terinzagelegging van de besluiten hiertegen beroep instellen bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM in Arnhem. Daarvoor is in het algemeen griffierecht verschuldigd. In afwachting van een uitspraak op het beroepschrift kan aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank om schorsing of een andere voorlopige voorziening worden gevraagd.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep kan worden ingediend wanneer:

- u ook een zienswijze hebt ingebracht tegen de desbetreffende ontwerpbeschikking en u belanghebbende bent;

- u belanghebbende bent en u redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de desbetreffende ontwerpbeschikking;

 

Het college van de gemeente Oldebroek,

Oldebroek, 14 mei 2019

 

Naar boven