Feanwâlden - Freiahôf

Logo Dantumadiel

Ontwerp omgevingsvergunning 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel zijn voornemens medewerking te verlenen aan een aanvraag om omgevingsvergunning voor de activiteiten “strijd regels ruimtelijke ordening” en “bouwen van een bouwwerk” ten behoeve van de realisatie van een zestal woningen aan de Freiahof te Feanwalden

Ontwerpbesluit hogere grenswaarde

Uit geluidsonderzoek is gebleken dat de voorkeursgrenswaarde als gevolg van het spoorverkeer wordt overschreden. Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel zijn voornemens om een hogere grenswaarde vast te stellen. Voor de ten hoogst toelaatbare geluidsbelasting op de gevel van de woning (op slaapkamerhoogte) zal deze maximaal 63 dB mogen bedragen.

De ontwerpvergunning en het ontwerpbesluit hogere grenswaarde inzien

De ontwerp omgevingsvergunning en het ontwerpbesluit hogere grenswaarde, met bijbehorende stukken, liggen met ingang van donderdag 9 mei 2019 voor een ieder gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis aan de Hynsteblom 4 te Damwâld.

U kunt de ontwerp omgevingsvergunning en het ontwerpbesluit hogere grenswaarde inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis en ook op internet raadplegen op https://www.dantumadiel.frl/plannen-dantumadiel-ter-inzage.

Zienswijze 

Tijdens de ter inzage termijn van zes weken kan een ieder een zienswijze, bij voorkeur schriftelijk, kenbaar maken bij Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel, Postbus 13, 9290 AA Kollum. Mondelinge zienswijzen kunnen, bij voorkeur na afspraak, naar voren worden gebracht bij de afdeling Fergunningferliening, Tafersjoch en Hanthavenjen, telefoon 0519 – 29 88 88.

 

Naar boven