Ontwerp wijzigingsplan “Buitengebied Emmen, Nieuw-Weerdinge, Weerdingerkanaal ZZ 113”

Logo Emmen

Burgemeester en wethouders van Emmen maken bekend, dat het ontwerpwijzigingsplan “Buitengebied Emmen, Nieuw-Weerdinge, Weerdingerkanaal ZZ 113” vanaf 17 mei 2019 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het plan voorziet in het wijzigen van de bestemming van het boven genoemd perceel van ‘Agrarisch – Grondgebonden 1’ naar ‘Wonen – Voormalige Agrarische Bebouwing’ met de functieaanduiding ‘opslag en/of stalling’ ten behoeve van een bedrijf in hekwerk en omgevingsbeheer. Voor het te ontwikkelen gebied is geen ontwerp-exploitatieplan opgesteld.

Inzage

U kunt het ontwerpwijzgingsplan op afspraak inzien bij het Klant Contact Centrum, Raadhuisplein 1 te Emmen (op verzoek buiten kantooruren). Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen via telefoonnummer 14 0591. Het ontwerpwijzgingsplan en onderliggende stukken zijn ook digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer NL.IMRO.0114.2019003-W501’).

Zienswijze

Binnen de termijn van zes weken kan een belanghebbende schriftelijk, mondeling of digitaal zijn zienswijze(n) bij Burgemeester en wethouder kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de Burgemeester en wethouders van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen, onder vermelding van zienswijze zaak 12934-2019. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via www.gemeente.emmen.nl/zienswijze-indienen.

 

Emmen, 07-05-2019

burgemeester en wethouders van Emmen

Naar boven