Rectificatie - Terinzagelegging ontwerp-omgevingsvergunning Achthovenerweg 58a

Logo Leiderdorp

 

Op het perceel Achthovenerweg 58a wordt de bestaande woning gesloopt en vervangen door een nieuwe woning. Deze ontwikkeling is in strijd met het bestemmingsplan omdat de nieuwe woning op een iets andere plaats op het perceel wordt gebouwd en daardoor deels buiten het bouwvlak komt te staan.

Om het project in afwijking van het bestemmingsplan te realiseren is een omgevingsvergunning vereist. De omgevingsvergunning wordt voor de planologische afwijking met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wabo verleend.

Inzage

De terinzagelegging is bekend gemaakt op 1 mei 2019, maar is niet lokaal bekend gemaakt. De terinzagetermijn wordt daarom met 1 week verlengd. De ontwerp-omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken (dossiernummer 2018-0167-OG01) liggen tot en met 19 juni 2019 ter inzage in het gemeentehuis in Leiderdorp, bij resultaatteam Bouwen & Wonen. De stukken kunt u tevens zelf tijdens openingstijden inzien bij de receptiebalie in het gemeentehuis, Willem-Alexanderlaan 1, te Leiderdorp.

 

De ontwerp-omgevingsvergunning is ook te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl, de gemeentelijke website www.leiderdorp.nl en via onderstaande link.

http://ro-online.leiderdorp.org/productie/NL.IMRO.0547.OV8hovenerweg58a-ON01

Zienswijzen

Iedereen kan reageren op de ontwerp-omgevingsvergunning binnen de termijn van tervisielegging. Geeft u hierbij duidelijk aan op welk onderdeel uw zienswijze betrekking heeft. De zienswijze kan schriftelijk, digitaal of mondeling worden ingediend en is gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiderdorp.

  • Schriftelijke zienswijzen gericht op het de ontwerp-omgevingsvergunning moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders en kunnen worden gestuurd naar postbus 35, 2350 AA Leiderdorp, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp-omgevingsvergunning Achthovenerweg 58a’.

  • Digitale zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders en kunnen worden gemaild naar RO@leiderdorp.nl, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbesluit Achthovenerweg 58a’.

  • Mondelinge zienswijzen kunnen (op afspraak) naar voren worden gebracht in het gemeentehuis. Voor zover gericht op de ontwerp-omgevingsvergunning kunt u contact opnemen met de heer M. Waardenburg (zie gegevens onder).

 

Informatie

  • Voor vragen over de omgevingsvergunning kunt u contact opnemen met de heer Waardenburg, tel. (071) 54 58 500 of via e-mailadres: m.waardenburg@leiderdorp.nl

  •  

Naar boven