Ontwerp-bestemmingsplan Blauwhuis - De Sylroede 3 kavel 9, Súdwest-Fryslân

Logo Súdwest-Fryslân

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij het ontwerp van het bestemmingsplan Blauwhuis - De Sylroede 3 kavel 9 ter inzage leggen. 

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

Het ontwerp-bestemmingsplan en regelt de bouwmogelijkheid voor een vrijstaande woning in aansluiting op de bestaande nieuwbouw woningen aan de Sylroede in Blauwhuis, ten noorden van de Jacobidyk.

Waar  en wanneer kunt u de stukken inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u vanaf 10 mei 2019 tot en met 20 juni 2019 inzien bij de gemeenteloketten in Bolsward en Sneek. Voor het inzien in Sneek vragen wij u om van tevoren een telefonische afspraak te maken met mevrouw G. Minnesma via het algemeen telefoonnummer 14 0515.

U kunt het bestemmingsplan ook bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is: NL.IMRO.1900.2018middBPbhsylr3-ontw

Hoe kunt u reageren?

Tijdens de bovenstaande inzagetermijn kan iedereen schriftelijk een zienswijze indienen. Deze kunt u sturen naar de gemeenteraad van Súdwest-Fryslân, Postbus 10.000, 8600 HA te Sneek. Uw brief kan alleen als zienswijze in behandeling genomen worden als u ondertekent met uw naam en adres. Dit geldt ook voor eventuele medeondertekenaars.

Wilt u uw zienswijze mondeling geven? Dat kan door het maken van een afspraak met de mevrouw G. Minnesma via het algemeen telefoonnummer 140515. U moet dit doen vóór 1 mei 2019.

 

Naar boven