Voorontwerpbestemmingsplan ‘Driehoek het Zand’ ter inzage

Logo Ridderkerk

Amare Vastgoed en Timpaan wensen in de Driehoek, ingeklemd tussen de Middenmolendijk, Hugo de Grootlaan, de Erasmuslaan en de Vlietlaan, maximaal 130 woningen te realiseren. Om dit mogelijk te maken stellen we een nieuw bestemmingsplan op, waarvan we het voorontwerp aan belanghebbenden en geïnteresseerde willen voorleggen.

 

Voorontwerpbestemmingsplan vanaf 10 mei tot 20 juni ter inzage

Het plan is te raadplegen via:

Als u de stukken op papier wilt raadplegen kunt u een afspraak maken met het Servicecentrum via de website van de gemeente.

 

Inspraakreactie indienen

Op het voorontwerpbestemmingsplan kan een inspraakreactie worden ingediend. Uw eventuele inspraakreactie kunt u sturen naar Bart Verhoeven via bart.verhoeven@bar-organisatie.nl. Vermeld in dat geval dat u een inspraakreactie indient op het voorontwerpbestemmingsplan ‘Driehoek het Zand’.

 

U bent van harte welkom op de inloopavond op 29 mei

De locatie en het tijdstip van de inloopavond maken wij nog nader bekend. Op de avond kunt u binnenlopen wanneer u dat het beste uitkomt. U kunt terecht voor vragen en opmerkingen over het voorontwerpbestemmingsplan. Ook zal de ontwikkelaar aanwezig zijn om vragen te beantwoorden over de geplande woningen.

 

Ridderkerk, 9 mei 2019

Naar boven