Ontwerp wijzigingsplan

Logo Venlo

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Venlo maakt op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) de terinzagelegging bekend van het ontwerpwijzigingsplan ‘Roerdompstraat ongenummerd te Velden’.

Het ontwerpwijzigingsplan betreft het toevoegen van een bouwvlak voor een nieuwbouwwoning aan de Roerdompstraat tussen de nummers 28 en 30 (sectie E 1442, 1444 en 1446) te Velden, gemeente Venlo.

Inzage

Het ontwerpwijzigingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 9 mei 2019 tot en met woensdag 19 juni 2019 gedurende zes weken op werkdagen in het Stadskantoor, Hanzeplaats 1 te Venlo, voor eenieder op afspraak ter inzage. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het Klantencontactcentrum, telefoonnummer 14 077.

De bekendmaking van het wijzigingsplan vindt eveneens plaats in de Staatscourant. De digitale versie is in te zien via de gemeentelijke website www.venlo.nl/plannen-ter-inzage.

Daarnaast is de digitale versie in te zien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer: NL.IMRO.0983.WP201820ROERDOMPS-ON01

Zienswijzen

Tijdens deze periode van terinzagelegging kunnen belanghebbenden naar keuze mondelinge of schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen het ontwerpwijzigingsplan. Deze zienswijze(n) moet uw naam, adres en registratienummer bevatten, en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouder, Postbus 3434, 5902 RK Venlo. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met het Team Bouwen en -Milieu, bereikbaar op 077-3596606. Het is niet mogelijk per e-mail zienswijzen in te dienen.

Ontwerp beschikking hogere waarde Wet geluidhinder

Het college van burgemeester en wethouders van Venlo maakt bekend voornemens te zijn een hogere waarde vast te stellen voor geluidsbelasting in het kader van de Wet geluidhinder voor de volgende locatie:

Roerdompstraat ongenummerd (sectie E 1442, 1444 en 1446) te Velden

Kenmerk 1409770

Inzage

De stukken kunnen op afspraak worden ingezien. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum, telefoonnummer 14 077.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging kan eenieder naar keuze mondeling of schriftelijk zienswijzen inbrengen tegen de ontwerp beschikking. Deze zienswijze(n) moet(en) uw naam, adres en registratienummer bevatten, en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Venlo, postbus 3434, 5902 RK Venlo. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken via het Klantcontactcentrum, bereikbaar op telefoonnummer 14077. Het is niet mogelijk per e-mail zienswijzen in te dienen.

 

Naar boven