Ontwerpbestemmingsplan ‘Laapeerseweg 5’, Leusden

Logo Leusden

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Laapeerseweg 5’ voor de mogelijkheid van het indienen van zienswijzen ter inzage ligt.

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de realisatie van een bijzondere begraafplaats op het perceel Laapeerseweg 5 ten behoeve van één graf.

Ter inzage legging

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Laapeerseweg 5’ ligt met ingang van vrijdag 10 mei 2019 tot en met donderdag 20 juni 2019, ter inzage.

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien op de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0327.219-0301   

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen bij de gemeenteraad van Leusden, naar keuze mondeling of schriftelijk zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeente Leusden, afdeling Beleid, postbus 150, 3830 AD Leusden. Voor het mondeling overbrengen van zienswijzen kan, tot drie werkdagen vóór afloop van de termijn van terinzagelegging telefonisch via nummer 14033 een afspraak worden gemaakt met de afdeling Beleid.

U kunt uw schriftelijke zienswijzen ook e-mailen naar gemeente@leusden.nl o.v.v. ‘zienswijzen ontwerpbestemmingsplan Laapeerseweg 5’. Vergeet daarbij niet uw naam en adresgegevens te vermelden. Een per e-mail ontvangen zienswijze wordt op dezelfde manier behandeld als een per post ontvangen zienswijze. De afhandeltermijn is daardoor langer dan gebruikelijk voor een e-mailbericht.

Naar boven