Voorontwerpbestemmingsplan ‘'Cattenbroekerdijk 34 te Linschoten'’

Logo Montfoort

Burgemeester en wethouders van Montfoort maken bekend dat het voorontwerp-bestemmingsplan Cattenbroekerdijk 34 te Linschoten' met ingang van woensdag 15 mei 2019 voor iedereen ter inzage ligt in het kader van inspraak.

 

Voorontwerpbestemmingsplan

Het bestemmingsplan ‘Cattenbroekerdijk 34 te Linschoten' voorziet in een nieuwe planologische regeling voor het perceel aan de Cattenbroekerdijk 34 te Linschoten. Met deze nieuwe regeling wordt het agrarisch bouwvlak vervormd, waarbij de huidige oppervlakte van het bouwvlak behouden blijft. 

 

Inspraakreacties

Met ingang van 15 mei 2019 ligt het voorontwerpbestemmingsplan inclusief bijbehorende stukken gedurende 6 weken (tot en met 25 juni 2019) ter inzage bij de publieksbalie van het stadskantoor Kasteelplein 5 te Montfoort (geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 en op vrijdag van 18.00 uur tot 20.00 uur). Tevens is het plan digitaal raadpleegbaar via de nationale website www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO. 0335.BPCattenbrd34-VO01).

 

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar reactie over het voorontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke reacties (niet per e-mail) kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Montfoort, p/a Omgevingsdienst Regio Utrecht, postbus 13101, 3507 LC Utrecht, onder vermelding van ‘inspraakreactie voorontwerpbestemmingsplan ‘Cattenbroekerdijk 34 te Linschoten’. Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen met de heer E. Eilander van de Omgevingsdienst regio Utrecht via 088 022 50 00.

 

Vervolg

Na afloop van de termijn zullen de reacties worden samengevat en gezamenlijk beantwoord in een nota. Deze zal, na bestuurlijke instemming toegezonden worden aan de indieners van een reactie. Tevens zal er een ontwerpbestemmingsplan worden opgesteld en deze zal voor een termijn van zes weken ter inzage worden gelegd. Daarop kan worden gereageerd met een zienswijze.

 

Montfoort 14 mei 2019

Burgemeester en wethouders van Montfoort

Naar boven