Ontwerp bestemmingsplan KC Kolham

Logo Midden-Groningen

 

Burgemeester en wethouders van Midden-Groningen maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan kindcentrum (KC) Kolham vanaf donderdag 9 mei 2019 zes weken ter inzage ligt.

 

Inhoud van het plan

Het bestemmingsplan voorziet in het bouwen van een nieuw kindcentrum (KC) op het lege perceel aan de Eikenlaan in Kolham, naast het dorpshuis.

 

Het plan inzien

Het ontwerp bestemmingsplan KC Kolham en bijbehorende stukken kunt u inzien van donderdag 9 mei 2019 tot en met woensdag 19 juni 2019.

Tijdens deze periode is het ontwerp bestemmingsplan te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder nummer NL.IMRO.1952.kolikckolham-on01, en op www.midden-groningen.nl, onder het kopje Thema’s > Plannen en projecten > Bestemmingsplannen > Kolham. Een papieren versie van het ontwerp bestemmingsplan kunt u inzien bij het Contactplein, locatie Hooge Meeren (Gorecht-Oost 166 te Hoogezand) en locatie Slochteren (Hoofdweg 10a te Slochteren).

 

Reageren op het plan (indienen zienswijze )

Tijdens de hiervoor genoemde periode kan iedereen een zienswijze naar voren brengen tegen het ontwerp bestemmingsplan. Dit kan schriftelijk of mondeling. Het is niet mogelijk een zienswijze per e-mail in te dienen.

Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad van Midden-Groningen, Postbus 75, 9600 AB Hoogezand, onder vermelding van het zaaknummer 2019-004852. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze vragen wij u om minimaal een week voor het einde van de genoemde periode een afspraak te maken met een medewerker van het team Ruimtelijke Ontwikkeling.

 

Beroep

Wij wijzen u er alvast op, dat u alleen een beroepschrift tegen het vastgestelde bestemmingsplan kunt indienen als u:

- tijdig een zienswijze heeft ingediend tegen dit ontwerp bestemmingsplan óf kunt aantonen dat u daartoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest;

- belanghebbende bent.

 

Informatie

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met een medewerker van het team Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0598) 37 37 37.

Naar boven