[Kennisgeving 1.3.1. Bro en inspraak voorontwerpbestemmingsplan ‘Groot-Ammers, Emmastraat’

Logo Molenlanden

[Het college van burgemeester en wethouders van Molenlanden maakt, overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend, dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de locatie  Emmastraat, Groot-Ammers, percelen genummerd A 05809, A 05810 en A 05812

Het bestemmingsplan voorziet in het concretisering van de bestemming ‘Wonen’ door het toevoegen van bouwvlakken ten behoeve van 5 woningen.

Het college van burgemeester en wethouders maakt eveneens bekend dat het voorontwerp van het bestemmingsplan ‘Groot-Ammers, Emmastraat’  is vrijgegeven voor inspraak.

Ter inzage en inspraak

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 9 april 2019 gedurende zes weken digitaal ter inzage.

U kunt de stukken raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl, onder identiificatienummer NL.IMRO.1978.BPEmmastraatAMS-VO01.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk een inspraakreactie naar voren brengen. De inspraakreactie kan worden gericht aan het college van de gemeente Molenlanden, Postbus 5, 2970 AA Bleskensgraaf. Indien u de inspraakreactie mondeling wilt indienen kunt u daartoe een afspraak maken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met H.J. Habermehl met telefoonnummer 088 7515000

Vul hier de tekst in]

[]

Naar boven