Kennisgeving gedeeltelijke intrekking omgevingsvergunning: Icopal B.V., Hoendiep 316, Groningen – Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)

Logo Groningen

Het college van burgemeester en wethouders van Groningen maken bekend dat zij voornemens zijn om de, bij besluit van 23 augustus 2005, voor de inrichting op de locatie Hoendiep 316 te Groningen verleende omgevingsvergunning ambtshalve te wijzigen.

Terinzagelegging

Van de ontwerpbeschikking wordt kennisgegeven op de website van de gemeente Groningen, http://gemeente.groningen.nl/stadsberichten. De ontwerpbeschikking ligt vanaf 9 mei 2019 bij het Loket Bouwen en Wonen van de gemeente Groningen gedurende zes weken ter inzage.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen schriftelijke zienswijzen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Loket Bouwen en Wonen, Postbus 30026, 9700 RM Groningen. In deze periode kunnen ook mondelinge zienswijzen worden ingediend. Hiervoor wordt gelegenheid geboden na telefonische afspraak met de heer H. Kielstra (tel. 0598-788362) van de Omgevingsdienst Groningen.

Beroep

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend wanneer ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Groningen, 8 mei 2019

Burgemeester en wethouders

Naar boven